14 Ekim 2015 Çarşamba

Top Eleven Token 2016 %100 Calisan Hile - Denendi

Top Eleven 100 Milyon Oyuncuya Ulaştı










Top Eleven Token 2016 %100 Calisan Hile


              2010 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan menajerlik oyunu Top Eleven, kısa süre içerisinde 100 milyon kayıtlı oyuncu sayısına ulaşarak başarılı bir ivme yakaladı

TOP ELEVEN TOKEN 2016 HILESI



ARKADAŞLAR HILEYI INDIRMEK IÇIN 


1- Aşağıdaki Download Now a tıklayın 

2- Top Eleven Token Hilesi 2016  a tıklayın

3- -Marka yeni ıphone 6 alın- anketini tamamlayın. E posta adresını girin İndirme otomatik olarak başlayacaktır.



Nordeus tarafından geliştirilen, Facebook ve mobil cihazlar üzerinden oynanabilen çevrimiçi menajerlik oyunu Top Eleven geçtiğimiz gün 5. yaşını kutladı. Nordeus CEO'su Branko Milutinovic yaptığı açıklamada 5 yılda büyük ilerlemeler kaydettiklerini belirterek Top Eleven'ın 11 Mayısitibariyle 100 milyonun üzerinde kayıtlı oyuncuya sahip olduğunu hatırlattı.
Oyunu günlük olarak en az 4 milyon oyuncunun düzenli olarak ziyaret ettiğini belirten Nordeus yetkileri aylık bazda ise bu rakamın 10 milyonkişiyi bulduğunu belirtti. Yapımcı firmadan verilen diğer bir enteresan bilgi ise Top Eleven'ın dünyadaki tüm ülkelerde oynandığı yönünde.
Ülkemizde de bir hayli geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Top Eleven'ınTürkçe dil desteğiyle oyunculara sunulduğunu belirtelim.
Top Eleven'ın oyuncular tarafından eleştirilen en büyük özelliği ise oyundaki bir çok kolaylığın gerçek parayla satın alınan token sistemine bağlanmış olması. Zira transfer yapmak için girdiğiniz açık arttırmalarda bile bu tokenlere fazlasıyla ihtiyaç duyuyorsunuz.
Yeni bir lige yükseldiğinizde ise transfer yapamadığınız zaman bir dizi sorunla karşılaşabiliyorsunuz. O yüzden para harcamak istemiyorsanızoyuna her gün düzenli giriş yaparak kazandığınız tokenleri sezon sonuna kadar biriktirmeniz gerekiyor.
Dip not olarak Top Eleven'ın Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak iOS ve Android kullanıcılarına sunulduğunu da belirtelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder