13 Ekim 2015 Salı

Top Eleven Para Kazanma 2016 (denendi)

Top Eleven Para Kazanma 2015 konusuna hoşgeldiniz.Denenmiş olan bu para kaaznma yöntemiyle sizden çok daha üst liglerdeki rakipleriniz kadar paranız olacaktır.

Top eleven para kazanma yöntemleri yazımızda özellikle üst seviyelerde para kazanma konusunda sıkıntı yaşayan ve para hilesi araştıtıp duran arkadaşları, etkili yollarla top eleven para kazanma yöntemleri ve para kasma ile buluşturmayı hedefliyorum. Ama öncelikle genel geçer bir girişle yazıma başlamak istiyorum.

TOP ELEVEN TOKEN 2016 HILESI



ARKADAŞLAR HILEYI INDIRMEK IÇIN 


1- Aşağıdaki Download Now a tıklayın 

2- Top Eleven Token Hilesi 2016  a tıklayın

3- -Marka yeni ıphone 6 alın- anketini tamamlayın. E posta adresını girin İndirme otomatik olarak başlayacaktır.




                Spor oyunları denildiği zaman akla ilk gelen futbol oyunu gelmektedir. Tabi bilgisayarda oynanan en iyi futbol oyunu top elevendir. Bu oyunu oynarken oyuncuların para kazanma hırsıda yer almaktadır. Kolay para kazanmak isteyen oyuncular top eleven para hilesi için çok uğraşmaktadır.
Çok sevilen futbol oyunu bilgisayarlarda facebook üzerinden çevrimiçi bir şekilde oynanabilmektedir. Bu özelliği sayesinde milyonlarca kişinin oynamasına ve para kazanmasına yol açmıştır. Oyundan sıkılmadan oynanmasının en büyük avantajı karşınızdaki oyuncunun bilgisayar olmadığı sizin gibi bir facebook kullanıcı olduğunu bilmektir. Facebook hesabına sahip herkesin bu oyunu oynama gibi bir durumu söz konusudur. Top eleven futbol oyununu oynayan kullanıcılar asla sıkılmamakla birlikte daha deneyimli oyuncuların paylaşmış olduğu taktiklerle kendi takımınızı daha fazla maç kazanmasını sağlayabiliyorsunuz. Hem başkalarının kullandığı taktiklerle hem de sizin keşfedeceğiniz taktikler sizi oyunda sürekli kazanan biri yapacaktır. Karşınızdaki rakiplerinizi yenerek mutlu olacaksınız. Top eleven oyununda para kazanma yöntemleri de vardır. Bunun için oyuncular top eleven para hilesi için çabalamışlardır.

Top eleven para kazanma yöntemleri nelerdir ?

Para kazanmanın 10’larca yolu bulunan top elevende temel birkaç para kazanma yöntemi şu şekildedir.
  • Top elevenin sizlere sunduğu sponsorlardan birini tercih ederek, haftalık, günlük veya tüm bir sezon anlaşmasıyla para kazanabilirsiniz. Bunu heralde oyuna yeni başlayan çaylak oyuncular da hemen yapabilmektedir. Bu konuda bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmem.
  • Yine bilinen bir yöntemlerden diğer ise bilet satışları ve tribün gelirlerinden kazanılan paradır. Burada önemli bir ayrıntı da şudur, bilet gelirlerimi tavan yaptırayım mümkün olduğunca çok para kazanayım derseniz yanılırsınız. Bu defa bilet fiyatlarınızın yüksek oluşundan dolayı taraftarlar oyunuzu izlemeyecek, stada gelmeyecek ve hem paradan hem de galibiyetten olacaksınız. Bir yanlışınız bir çok doğrunuzun eriyip gitmesibe sebep olacak. Aslında top elevende her şey o kadar çok birbirine bağlı ki bu madde hemen aşağıda belirteceğim maddeyi de olumsuz etkileyecek. Bu yüzden dengeli bir bilet fiyatı belirlemeniz oldukça önemlidir.
  • Yukarıda bahsettiğim bilet fiyatı olayı, sizin ligdeki derecenizi doğrudan etkileyecektir. Bildiğiniz veya deneyimleyeceğiniz üzre top eleven ligi kaçıncı bitirdiğinizle oldukça fazla ilgilenir ve sizin lig sıralamanıza göre bir üst lige çıkmanız durumunda size hatrı sayılır bir ödeme yapar. Yani ligi üst sıralarda bitirmeniz de top eleven para kazanma yöntemlerinden bir tanesidir.
  • Kupa ve şampiyonlar liginde galibiyetler almak, üst sıralara tırmanmak da size en çok para kazandıracak top eleven para kazanma yöntemlerinden birisidir. Ne kadar çok yükselirsek o kadar zengin oluruz. Ancak esas değinmek istediğim nokta hemen aşağıdaki başlıkta yer alacak.

Oyuncu satarak para kazanma yöntemi

Bu ne ya bu muydu para kazanma yöntemi dediğinizi duyar gibiyim ancak esas olayın sadece oyuncu satmak olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Para kazanmada en etkili yöntem bana göre, günümüz futbol takımlarından porto‘yu yakalamak. Öyle çok uzağa gitmeyelim dersenizbursaspor, gençlerbirliği gibi takımları da örnek verebilirim. Hedef şu ; genç oyuncuyu bul arkadaş özellikle gelişim kaydeden oyuncuyu seç, bedavaya al ( hiç token vermeden ) oyuncuna antrenmanı bas, ligde en az bir sezon oynat ve geliştir. Genç oyuncular çok hızlı gelişim gösterebilirler. Sonra 1’e aldığını 5’e 10’a ne tutturursan sat. Size bütün kadronuzu gelişim vaadedecek oyunculardan oluşturun demiyorum. İskelet kadronuzun yanına mutlaka gelişim vadedecek oyuncu ekleyin diyorum.
Özetle antrenman puanlarınızı biriktirin, genç oyuncu avcısı olun, ve transfer için sabah erken ve gece geç saatleri tercih edin. Unutmayın size basit gibi gelen bu yöntemle top eleven para kazanma yöntemlerinde çığır açabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder