19 Ocak 2014 Pazar

Top Eleven Çalışan Token Hilesi 2014

top eleven çalışan token hilesi, token hilesi, token hile, top eleven jeton hilesi, top eleven token hileleri, top eleven android token, 

2012 2013 Top Eleven Bedava Jeton Kazanma, Token hile Kodu 2013, Top Eleven oyunu token hilesi nasıl kullanılır? Top Eleven oyununa girerek bu kodu kullanmak için en önemli şartlardan biri Facebook profilinizdeki yaşınız 18 üzeri olmalıdır. Aksi durumda hileyi yapamazsınız.
Dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Superbia oyunu, Cheetos Angry birds oyunu gibi takdir görmüş ve hastalık haline gelmiş oyunlardan biri olan Top Eleven oyununun şifresi ve hileleri konusunda açıklamak yapmak istedik. Yamanız gerekenleri sırasıyla uygulayın.
Eğer 18 yaşından küçükseniz, önce yaşınızı değiştirin, sonra Facebook’tan çıkış yapıp, tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.
top eleven oyununda hergun jeton token kazanabilirsiniz ve bunlarıda yeni süper futbolcu transferlerinde kullanabilirisiniz arkadaşlar
Daha sonra giriş yaptığınızda hileyi kullanabileceksiniz. Top Eleven Football Manager oyununda tokenleri kazanmak için aşağıdaki adımları izleyin :
Facebook hesabınızla Top Eleven oyununa giriş yapın.
Eğer oyunu Türkçe oynuyorsanız en üstte bulunan “Jeton kazan” butonuna, İngilizce oynuyorsanız “Win Tokens” butonuna tıklayın.
Oradaki kategoriler bölümünden “Çevrimiçi Servisler” seçin.
CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
10 Credits kazanmak için sayfaya gidin.
Daha sonra “Devam Et” yazısına tıkladığınızda açılan sitede yarım saat bekleyince tokenleri kazanıyorsunuz.
30 dakika sonra tekrar sayfayı kapatıp işlemleri yeniden yaptığımızda tekrar token kazanıyorsunuz.
Bu sayede 6 – 7 saatte 55 – 60 token kazanabiliyorsunuz.
Her gün yarım saatte bir bu işlemi yaparak, her gün yeni bir süper futbolcu alabilirsiniz.

1 yorum: