25 Mart 2016 Cuma

Top Eleven Nereye Gidiyor

Top Eleven Nereye Gidiyor 

Nordeus bir hizmet olarak oyun çağında başlangıç başarı parlayan örneklerinden biridir.

Facebook, mobil ve web'de, onun Top Eleven hile futbol menajerlik oyunu büyük bir küresel bir hit olmuştur; Ham sayımın açısından hem de coğrafi konumları, hem büyümeye geliştirici sağladı şey.

Ve bu başarı yeni yetenek çekmek için sürekli bir talep cins vardır.

Bu sponsor özelliği, biz şirket oluşumu, şirket kültürünün önemi ve neden Nordeus bir iş için başvuran düşünmelisiniz hakkında İK Müdürü Tamara Stojanoviç Kurşun konuşun.

PocketGamer.biz: Bize Nordeus genel bir bakış verebilir misiniz?

Tamara Stojanoviç: Nordeus Top Eleven ödüllü bağımsız oyun geliştiricisi ve üreticisidir.


Hiç Top Eleven hile yapılmış en başarılı online spor oyun şimdi 140 milyon kayıtlı kullanıcılar işaretlemek ve dünyadaki her kıtada oynanan olmuştur aştı - Evet, hatta Antarktika!

Dahası, biz José Mourinho 2013 yılından bu yana oyunun resmi marka elçisi olmuştur gurur duyuyoruz.

2010 yılında kurulan, Nordeus Branko Milutinović, Milan Jovovic ve Ivan Stojisavljević buluşudur.


Olursa olsun projesi veya ihtiyacı görev yapılması gereken ne olursa olsun, her zaman birileri en sırtımızı var olduğunu biliyoruz. Bu güven her çalışanın yeri doldurulamaz bir kültür ve büyümesine katkıda anlamına gelir. biz o kadar çok halkımızı değer nedeni budur!

Eğer şirket kültürü tarif edebilir misiniz? Neden kimse sizin için çalışması gerekir?

yılın en iyi işveren için de dahil olmak üzere sayısız ödül kazanmış birçok nedeni vardır.

Nordeus çalışmak sadece işi ile ilgili, bir sıkı sıkıya bağlı ailenin bir parçası olmakla ilgili değildir. Bu tutkulu, bizim ön kapıdan yürür herkes heyecanlı hissediyor zorunludur ve onlar bize ve şirket büyüyen ne kadar önemli anlar.

oyun endüstrisi bozmak için eşsiz bir fırsat Algılama - dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen sektörlerinden biri - onlar yurtdışında umut verici kurumsal kariyer çıkın ve vizyonu üzerinde çalışmaya başlamak için Belgrad kendi memleketi döndü.

Altı yıl ve Nordeus şimdi oyun geliştirici lider bir endüstridir. Biz Güney Doğu Avrupa'nın En İyi Teknik İşveren için iki de dahil olmak üzere, yol boyunca çok sayıda ödül aldı ettik.

Biz şu anda biz büyük olacağına inanıyoruz yeni oyunlar üzerinde çalışıyoruz, bu olabilir biliyorum nerede dünya genelinde milyonlarca insan için en iyi oyun deneyimini sunmak amacı ile, sadece Üst Eleven büyüyen değiliz.

Sonuç olarak, şu anda bu heyecan verici bir yolculuğa bize katılmak için gemide taze yetenek hoş geldiniz arıyoruz!

Nordeus kaç çalışanı ve ofisler var mı?

Nordeus 160 yetenekli profesyoneller, küçük, güçlenmiş ekipler halinde çalışır Londra, Belgrad ve Dublin'de merkezli üç stüdyo bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder