1 Ağustos 2013 Perşembe

Top Eleven Token Hilesi Bölüm 3

Top eleven Token  hilesi,Top eleven Token  hilesi güncel,top eleven hilesi,top eleven hile,token hilei,token hilesi,top eleven token hile

Top Eleven Football Manager oyununda her derde deva olan tokenleri kazanmak vereceğimiz bu hile sayesinde çok kolay olacak. Ama oyunu Facebook üzerinden değil vereceğimiz site üzerinden oynamanız gerekiyor. Bu sitede bazı videoları ve reklamları izlerseniz size token hediye ediyorlar. Böylece bunları uygulayarak ücretsiz token kazanmış oluyoruz. Her izlediğiniz video için 1 token kazanıyorsunuz, videolarda genellikle yabancı reklamlar çıkıyor, çoğu 1-2 dakikalık kısa reklamlar ama arada uzun ve bilgilendirici reklamlar da çıkıyor. Uzun olanları izleyip izlememek sizlere kalmış.

Bu videoları izleyip token kazanmak için Türkiyeden bir IP ile bağlanan kullanıcıları kabul etmiyorlar. Bunun için ip adresinizi değiştiren bir programa ihtiyacınız olacak. Size önerdiğimiz program ise Hotspot Shield. Ücretsiz proxy programı. Bu sayede artık ip adresinizi değiştirerek web sitelerine giriş yapabileceksiniz.

Programı indirmek için bu linki kullanabilirsiniz : Hotspot indir

Programı çalıştırdığınızda otomatik bir browser açacak ve connected yazacaktır. Bu da farklı bir ip ile bağlandığınızı gösterir. Eğer connected yazısı gelmiyorsa mutlaka programı silin, yoksa diğer web sayfalarını da açamazsınız.

Top Eleven token hilesi 1

Daha sonra program sizi kendi sitesine yönlendirecektir ve otomatik bir video açacaktır. Bu kısa videoyu izleyip bitmesini bekleyin yoksa Hotspot çalışmayacaktır.

Top Eleven token hilesi 2

Bu işlem de bittikten sonra yeni bir sekmeye topeleven.com yazarak giriş yapın. Proxy değiştirdiğiniz için biraz yavaş açılabilir bekleyin. Daha sonra açılan pencerede Facebook Login "Connect with Facebook" yazan butona tıklayarak oyuna giriş yapın.

Top Eleven token hilesi 3

Top Eleven sitesine giriş yaptıktan sonra, "Play" tuşuna basarak oyun sayfasına geçiyoruz. Oyun sayfasında aşağıdaki resimde gösterdiğimiz gibi üst kısımda "Win Tokens" adlı bir bölüm var. Türkçe olarak Token kazanma anlamına gelen bu butona tıklayın.

Top Eleven token hilesi 4

Token kazanma sayfanızda karşınıza çıkacak olan reklam seçenekleri arasından sadece "Token Ads" yazana tıklamayın. Çünkü o proxy değiştirip giriş yaptığınızı anlıyor. Diğer reklam seçeneklerine tıklayıp istenilenleri yaparak token kazanabilirsiniz. Bunlardan bazıları video izledikçe bazıları da kısa formlar doldurdukça size Token kazandıracaktır. İngilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için video izleyerek kazanmalarını öneriyoruz.

Top Eleven token hilesi 5

Burada da ücretsiz yazan teklifleri tıklarsak, sizden ücret istemeden token kazanmanızı sağlayacak teklifleri listelemiş olursunuz. Artık bundan sonra ne kadar çok Token kazanacağınız, tekliflerde size sunulanları yerine getirebilmenize bağlı. Bu teklifler kimi zaman bazı anketler, kimi zaman bazı programların indirme sayfaları kimi zaman bazı sitelerin kayıt teklifleri kimi zamansa bir video izleme olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder