23 Ocak 2014 Perşembe

Top Eleven Token Hilesi

Top Eleven Token Hilesitop eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Facebook, kullanıcılarına sadece paylaşım yapma imkanı değil aynı zamanda da birçok farklı hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden bir tanesi olan oyunlar birçok kişinin beğenisini kazanmış ve yine birçok kişi tarafından oldukça fazla oynana bir kategoridir. Burada bulunan oyunların popülerliği her geçen gün artmakta ve birçok Facebook kullanıcısı tarafından oynanmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi olan Top Eleven oyunu da yine milyonlarca kullanıcıya sahip olan oldukça başarılı bir oyundur. Sizde bu oyunu oynamak isterseniz hemen Facebook Top Eleven bölümüne giriş yapabilirsiniz.
Top Eleven her ne kadar eğlenceli bir oyun olsa da bu oyunda çok hızlı bir şekilde gelişebilmeniz ve aynı zamanda da güçlenebilmeniz için para kullanmanız gerekecek. Ancak birçok kişi oyunlara para vermek istemez. Bu nedenle de çoğu oyunun hilesi yapılır. Hilesi yapılan oyunlardan bir tanesi de Top Eleven oyunu. Sizde Top Eleven Token Hilesi yaparak bu oyunda rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi Token günde sadece bir kez verilen bir şeydir. Biz size bunu nasıl daha fazla alabileceğinizi göstereceğiz. Bunun için ilk olarak Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonrada oyunu açmalısınız. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunuyor. Bu hilenin yapılabilmesi için yaşınızın +18 olması gerekiyor. Eğer yaşınız 18’in altında ise bu durumda Facebook bilgileri kısmından yaşınızı büyültmeniz gerekecek. Yaşınızı büyülttükten sonrada artık hilemizi yapmaya başlayabiliriz.
Hileyi yapabilmeniz için ilk olarak Facebook’tan Top Eleven hesabınıza giriş yapmalısınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun üst kısmında “Token Kazan” butonunu göreceksiniz. Daha sonra buradaki kategoriler bölümünden “çevrimiçi servisler”i seçmelisiniz. Bu servisleri seçtikten sonra CrowdFlower olan göreve tıklamalısınız. Sayfaya tıkladığınız zaman karşınıza seçenekler çıkacak. Bu seçeneklerden 10 kredi kazanmak için sayfaya gitmelisiniz. Sayfaya gittiğinizde sizden istenenleri yapınca 10 kredi kazanacaksınız. Daha sonrasında her 30 dakikada bir bu işlemi yaparak günde ok yüklü miktarda token kazanma şansınız bulunuyor. Bu işlemi sürekli olarak yaptığınızda tokenler hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir. Yüklenen tokenler ile de istediğiniz star futbolcuları çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.
Sizde Top Eleven oyununda rakiplerinizde daha güçlü olmak ve onların bir adım önüne geçmek için bu adımları sırası ile uygulamalısınız. Bu adımları uyguladığınız zaman oyunda sizi yenecek takım kolay kolay olmayacak ve tüm rakiplerinizi yeneceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder